ГРАДСКО СТАМБЕНО НА ПОРТАЛУ ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Објављен чланак о Јавном предузећу “Градско стамбено” Краљево на интернет порталу Друштвена одговорност

Интернет портал “Друштвена одговорност” је настао као идеја да се помогне у промоцији активности које компаније, организације и појединци спроводе у домену (корпоративне) друштвене одговорности. Циљ је повећати видљивост постојећим пројектима, мотивисати компаније и појединаце да се више посвете овој области и инспирисање кроз практичне примере покретање нових пројеката.
Поред светски познатих компанија, домаћих институција, хуманитарних фондација и организација, нашао се и чланак о донацији Јавног предузећа Градско стамбено, Краљево. У децембру 2017. године, Предузеће је донирало одећу деци из СОС Дечјег села Краљево, чиме је започета сарадња, која е убудуће бити настављена низом других акција и пројеката.
Све чешћи термин који се користи у пословању је CSR (Corporate Social Responsibility – корпоративна друштвена одговорност), односно помагање компаније заједници и активно учествовање у њеном животу, које доприноси реализацији како корпоративних циљева, тако и потреба друштвене заједнице.

Чланак можете наћи на следећем линку:
http://drustvenaodgovornost.rs/donacija-za-decu-u-sos-decjem-selu-kraljevo/