ИЗВРШЕН РЕДОВАН ГОДИШЊИ ПРЕГЛЕД ЛИФТОВА

Извршен редован годишњи преглед лифтова стамбених заједница које су у систему одржавања Градског стамбеног.

Лифтови који су у систему одржавања Јавног предузећа „Градско стамбено“, према редовном годишњем прегледу који је недавно обављен од стране акредитованог Института за заштиту на раду а.д. Нови Сад су сигурни за употребу.

У складу са Извештајем ове институције Градско стамбено је приступило отклањању ситнијих недостатака у сарадњи са „ДАКА сервис“ доо, Београд.

„Задовољни смо стањем лифтова које смо данас прегледали. Лифтови су стари али безбедни за употребу, а у записнику ћемо за сваки лифт појединачно написати шта је потребно урадити да би он био безбедан за употребу до следеће контроле“, рекао је сервисер из ДАКА сервиса.

Gradsko stambeno liftovi 2

У систему одржавања Јавног предузећа „Градско стамбено“, налази се 9 лифтова , па се поставља питање ко сервисира остале лифтове у граду, а има их око 150, и да ли су сви они прошли редовне годишње прегледе у складу са Правилником о безбедности лифтова и Правилником о прегледима лифтова у употреби. Ово питање бих поставила свим управницима стамбених заједница које имају лифтове и свим нашим суграђанима који исте користе свакодневно, а не знају да ли су безбедни за употребу“ изјавила је директорка Градског стамбеног Драгана Бикић.

Gradsko stambeno liftovi 4

Gradsko stambeno liftovi 3